Nincs aktuális esemény.
Sajtószemle
PR: befektetés a kapcsolatokba PDF Nyomtatás E-mail

Magyarországon még kevéssé hatékony a PR gyakorlati alkalmazása – számos cég ugyanis költségként, s nem befektetésként tekint rá.
Ez lehet a rövid összefoglalása az angliai Leeds Metropolitan University Business School oktatója, Szondi György győri látogatásakor kifejtett véleményének. A neves PR-szakértőt a lapunkban néhány hete bemutatott Konczosné dr. Szombathelyi Márta docens hívta meg a Széchenyi István Egyetemre, miután ő maga több hónapot töltött vendégelőadóként a szigetországban egy uniós támogatású projektnek köszönhetően.

Tovább...
 
Egyedülálló képzési monitoring PDF Nyomtatás E-mail

Országos tekintetben is egyedülálló felsõoktatási kezdeményezésbe fogott a Széchenyi István Egyetem, amikor a térségi munkaerõpiachoz való alkalmazkodás részeként megkezdték az intézmény képzési módszertanának átvilágítását.

Tovább...
 
Már segít a Hallgatói Irodaház PDF Nyomtatás E-mail

Megkezdte működését a Hallgatói Irodaház a Széchenyi István Egyetemen. Az új épületben a hallgatóknak segítséget nyújtanak abban, hogy a diploma után még könnyebben tudjanak elhelyezkedni.

Tovább...
 
A hallgatókat szolgálja az iroda PDF Nyomtatás E-mail

Megnyílt a győri Széchenyi István Egyetem hallgatói irodaháza csütörtökön, az épületben munkaerő-piaci szereplőkkel találkozhatnak a hallgatók, illetve részt vehetnek a vállalkozói szemléletet erősítő kurzusokon, rendezvényeken.

Tovább...
 
A karrier bölcsője PDF Nyomtatás E-mail

Az oktatás tökéletesítése és a későbbi, a munkaerőpiacon való elhelyezkedés szempontjából kiemelten fontosak azok a projektek, melyek a hallgatói lét jobbá tételét segítik. A győri Széchenyi István Egyetem új, a hallgatók részére kialakított irodaháza, amely egy 622 millió forintos, uniós program keretében valósult meg, pontosan ezt a célt szolgálja.

A Hírcity videófelvétele:

Amennyiben ez a videó az Ön számítógépén nem, vagy helytelenül jelenik meg, kérjük töltse le az Adobe Flash Player legfrissebb verzióját!
Flash Player letöltése 64bites Internet Explorer-hez